Tosti met kruidenkaas en tomaat
Ingrediënten 3 takjes peterselie 4 sneetjes bruin brood 80 gram verse roomkaas met tuinkruiden ( boursin) 75 gram licht belegen kaas in plakjes 25 gram boter/margarine 1 tomaat
Bereiden
Knip de peterselie fijn in een kopje Besmeer 2 sneetjes bruin brood met verse roomkaas en strooi hier de peterselie overheen. Leg vervolgens 3/4e van de plakjes kaas op het brood en laat de kaas niet uitsteken. Dek de 2 sneetjes af met de overige 2 sneetjes bruin brood. Verhit in een grote koekenpan de boter op matig vuur en leg hierna het brood in de pan. Doe de deksel op de pan in laat 1 kant van het brood in circa 2 minuten lichtbruin bakken. Keer het brood om en leg de rest van de kaas op het brood. Doe de deksel weer op de pan en bak het brood nu aan deze zijde die onderop ligt in circa 2 minuten bruin. Was intussen de tomaat en snijd 4 plakjes hiervan. Leg de tosti’s op 2 borden en leg de plakjes tomaat hierop. * lekker met kropsla
De recepten werden verzameld en herschreven door VodiService, de organisatie voor advies op maat als u te maken heeft met voeding, dieet bij Kanker.
Meer weten? Kijk op Vodiservice